Opret dig som Guiding Guest og få gratis adgang til at læse vores anmeldelser og skrive dine egne.
Om os

Om os

White Guide er Nordens førende restaurantguide. Vores mål er at være en drivende kraft i udviklingen af gastronomi og restaurantkultur i Norden. Nøglen er seriøse anmeldelser, fuld transparens omkring bedømmelseskriterierne og en høj journalistisk integritet.

Vi brænder for gastronomien og støtter op om de restauranter, som følger med tiden og flytter grænser i restaurantbranchen. Det stiller krav til os om at holde os på tæerne, og derfor har vi for nylig opdateret vores pointsystem, så det bedre afspejler dagens gastronomiske virkelighed. Kort fortalt vil vi have originalerne frem i lyset - læs den lange version her.

White Guide Danmark

White Guide udkommer en gang om året i Danmark med 300+ nye anmeldelser af de bedste restauranter i hele landet - vi sætter en særlig ære i også at få udkantsområderne med. Desuden publicerer vi løbende nye anmeldelser her på hjemmesiden og i vores app.

Niels Steenstrup Zeeberg er direktør for White Guide Danmark, og den danske redaktion består af Jacob Lövenlund og Helle Brønnum Carlsen. Desuden har vi pt. 17 anmeldere tilknyttet fordelt over hele landet.

Se alle vores danske produkter her
Se alle vores nordiske publikationer her

 

 

Køb White Guide iZettle GASTRO unika White Guide App

Siden er flyttet

Se indholdet på vores nye websted.
Eller vent, indtil du bliver sendt videre..