Opret dig som Guiding Guest og få gratis adgang til at læse vores anmeldelser og skrive dine egne.

Lancering af White Guide 2016/17

Mandag den 23. maj udkom White Guide 2016/17 med fyldige anmeldelser af Danmarks bedste restauranter. Mere end 400 gæster var med, da White Guide hyldede branchens skarpeste i det smukke Skuespilhuset i København, og 200 deltog bagefter i en oplevelsesgastronomisk langbordsmiddag i fire akter.

Traditionen tro fejredes udgivelsen af White Guide 2016/17 med en lanceringsevent og prisuddeling - denne gang i det smukke Skuespilhuset i København. Til tonerne af det musiske multitalent Jens Varmløse, førte komiker og livsnyder Nikolaj Stokholm gæsterne sikkert igennem aftenens priskategorier. White Guides partnere fyldte rummet med lækre snacks, vin, bobler, øl og meget mere.

SE VIDEO FRA DAGEN HER

SE ÅRETS PRISVINDERE OG MESTERKLASSELISTE HER

Lanceringsmiddag i samarbejde med Meyers
Med udgangspunkt i maj måneds råvarer, Skuespilhusets smukke omgivelser og måltidets magiske samlingskraft inviterede White Guide til en oplevelsesgastronomisk langbordsmiddag i tre akter opført af Meyers' dygtigste gastronomiske profiler, heriblandt Nikolaj Mogensen og Mathias Perk.

Aftenens program
16.00 Dørene åbnede, bobler, snacks og mingling
16.30 Prisuddeling. Vært: Nikolaj Stokholm
17.15 White Guide præsenterede årets mesterklasserestauranter
18.00 White Guide 2016/17 blev frigivet - alle deltagere fik én guide med hjem
18.30 Lanceringsmiddag i samarbejde med Meyers
22.30 Tak for i aften

Aftenens menu - download den med alle detaljer
Ved middagen blev serveret en menu med alt fra snacks til kaffe, inkl. fri vin- og ølbar til gæsterne. Aftenens vine var kræsent valgt og leveret af Løgismose Vin & Delikatesser. Specialøl fra Jacobsen skummede lifligt fra flasker og fad. Dyrevelfærd og økologi var i højsædet hos Catering Engros, som kom med kød, ost og grønt. Arla Unika bragte flere innovative oste til bordet. Grisen fra Danish Crown var dansk og modnet på krog. GASTROunika var ophav til den nystrøgne ossetra-caviar. Nystrøget var også servietter og tjenerforklæder fra De Forenede Dampvaskerier. Broste Copenhagen og  Rosendahl sørgede for et smukt dækket bord. H.W. Larsen kom med køkkengrej. Iskilde-vand stod på bordet, og aftenkaffen kunne bestilles i Lavazzas espressobar.

1. AKT
I bølgen blå

Hav – sten – tang

2. AKT
Skovtur

Forår – skud – urter – grene

3. AKT
På engen

Græs – jord – bi – blomst

4. AKT
Ved bålet

Ild – skum – is

 

Partnere ved lanceringen af White Guide 2016/17
 

 

Køb White Guide iZettle GASTRO unika White Guide App