Opret dig som Guiding Guest og få gratis adgang til at læse vores anmeldelser og skrive dine egne.

Sønderho Kro, Fanø - Nu: Mesterklasse
Anbefaling: Rigtig bedømmelse

30. apr. 2018
Anmeldelsestekst: 
Allerede når man ankommer til Sønderho kan det fornemmes at man er landet i en fantastisk tidslomme og så snart man parkerer bilen ved Sønderho Kro, kan man mærke at dette er specielt. Man bliver mødt af en gæstfri og imødekommende betjening, der var gennemgående for hele vores ophold på den gamle kro fra 1722. Inden de 5 retters menu lavet af Vadehavets smage fik vi en flot snack af hjemmelavede chips med en flot mayo lavet på øl fra de lokale bryggeri. Hertil en champagne fra R. Pouillon. En flot kombination af snacks og champagne. De efterfølgende retter levere alle et højt niveau. Især anretning og sammensætning af smage er på et meget højt mesterklasse niveau. Enkelte småting som lidt for over-tilberedt lam og manglende viden fra tjeneren gør at oplevelsen ikke når international mesterklasse. Alt i alt en gennemført oplevelse, der gør at man er stolt når man hører de udenlandske gæster snakke om stedet og madens kvalitet. Sønderho Kro er et sted som bør opleves.

Anmeldt af: Rune

 

Søllerød Kro, Holte - Nu: International mesterklasse
Anbefaling: En klasse op

17. feb. 2018
Anmeldelsestekst: 
Frokost en lun januardag. Jan byder velkommen, altid glad og beleven, dejlig velkomst. Vi er 3 og vælger frokostmenu. Først kommer der 4 små serveringer4 små lækre amusser En lille surprise forret Hertil et glas riesling fra Fritz Haag Quenelles lavet på kammuslinger Et glas Ch. Fieuzal Blanc, Bordeaux Oksefilet med sprød kål og rodfrugter og selvfølgelig en himmelsk sauce Et glas Crozes Hermitage Domaine Combier, tror jeg Et glas reflektionsvin Chianti, supergod kan ikke huske producent En predessert fik vi alle, selvom kun en havde bestilt dessert Kaffe med petit four (3 til hver) En fantastisk velsmagende frokost med gode vine til under 1000 kr. pr. mand. Og omgivelser og betjening er på topniveau. Fantastisk

Anmeldt af: Nils

 

Restaurant Lieffroy, Nyborg - Nu: Meget god klasse
Anbefaling: Rigtig bedømmelse

07. jul. 2017
Anmeldelsestekst: 
Glimrende mad krydret med papegøjesnak Spiste en aften i juli på Lieffroy. Restaurant-lokalet føler man sig godt tilpas i, og panorama-udsigten over Storebælt fås ikke meget bedre. Vi valgte 8-retters menuen med tilhørende vine mv. Menuen var glimrende med masser af velsmag og brug af friske råvarer. Særlig stærkt stod retten med pighvar samt retterne med dansk hummer og fransk andelever. De indledende starters ål, laks og chorizo samt brød var også helt i top. Eneste svage ret var den syltede svinekæbe med broccoli, der var for tung i forhold til årstiden. Vinmenuen var fint afstemt til retterne, men kvaliteten af vinene kunne have været højere. Stærkest stod champagne fra Tattinger og Bourgogne på ren Aligote. Klart svagest var bio-vin fra Spanien med smag af æblemost, som ikke kunne matche hummeren. Betjeningen var alt for opremsende i præsentation af mad og vin. Der manglede simpelthen det personlige værtsskab.

Anmeldt af: Brian

 

Fru Larsen, Langå - Nu: Mesterklasse
Anbefaling: Rigtig bedømmelse

14. maj. 2017
Anmeldelsestekst: 
Det er utroligt, at der kan findes så fantastisk et sted fuldstændig ude på landet. Hotellet er flot, med dejlige lyse og store værelset. Restauranten er et kapitel for sig selv, den er virkelig på gourmet niveau. Vi havde et gourmetophold, og det var virkelig gourmet og stor madkunst. Priserne er meget rimelige i forhold til det niveau stedet ligger på. Det er et sted, der er værd at køre efter.

Anmeldt af: Søren P.

 

, Hørsholm - Nu: God klasse
Anbefaling: En klasse op

19. mar. 2017
Anmeldelsestekst: 
Med et koncept der er en elegant kombination af det fine, franske køkken og ny-nordisk – mad der overrasker og pirrer, der skaber originale, visuelle oplevelser og smage, som på én gang er innovative og velkendte læste jeg på nettet og det måtte jo lige prøves af og man må sige det er fuldstændig rigtigt et af de bedst måltider Jjeg har oplevet i Nordsjælland. Vi fik 5 retter, østers er nok det bedste Jeg har smagt i lang tid. Blev efterfuldt af rimet laks og helleflynder som var super. Tatar nok en af de bedste. Kalvekæbe med kærnemælk fantastisk smag. Desserten var også helt fantastisk. ikke at forglemme vi fik dejlige vine til.

Anmeldt af: Jan

 

Restaurant Bacchus, Odense - 
Anbefaling: En klasse op

11. feb. 2017
Anmeldelsestekst: 
Varme og hygge stråler ud fra restauranten, en god kontrast til en meget vinterkold aften. Et helt fantastisk sted som både udfordrer smagsløg og grænser. Høj service og god information om det vi får serveret. Blandt de allerbedste steder i Odense! Vi fik tre meget velsmagende retter og dertil rigtig godt hjemmebagt brød. Dejligt mætte da vi gik hjem - også selvom menuen gik op til otte retter. Tilhørende vine var nøje afstemt med retterne og dejligt at man kan nøjes med at købet et glas af hver. Restauranten er indrettet med dejlig fransk stemning, som blev understreget af baggrundsmusik med Edith Piaf. Kan kun anbefales.

Anmeldt af: Marianne

 

Restaurant Søren K, København K - Nu: Meget god klasse
Anbefaling: Rigtig bedømmelse

03. feb. 2017
Anmeldelsestekst: 
Søren K ligger højt på min liste over "ufarlige" steder. Her kan man trygt kan tage udenlandske gæster til at opleve danske råvarer uden at få en længere redegørelse fra en råtatoveret, pletskægget 19-årig tjener om fermenteret tang og andre ny nordiske tendenser. Det seneste besøg på Søren K. bekræfter det indtryk: Elegante retter, som pirrer nysgerrigheden uden at forsøge at revolutionere madverdenen. Den første ret gjorde størst indtryk: Laks, glaskål og en delikat is på brøndkarse. Instagram afslører, at laksen har været på menuen i en del måneder. Det kan man godt forstå. Den er flot i præsentation og flot balanceret i smag. Og så er der en god leg med teksturer: Knaset fra glaskålen. Den kolde is. Den bløde, næsten tataki-rå laks. Her tilføjede en Riesling fra Alsace den perfekte mængde syre og mineralitet. Eneste lille minus var, at vores tjener ikke umiddelbart kunne svare på, hvilke af vinene der var usvovlede. Vi fik bare at vide, at alt var biodynamisk. En petitesse.

Anmeldt af: Magnus

 

Substans, Aarhus - Nu: Meget god klasse
Anbefaling: En klasse ned

16. aug. 2016
Anmeldelsestekst: 
Kvaliteten af maden var god men ikke fremragende. Restaurantens akilleshæl er attituden og betjeningen. Det var oplagt at man søgte en laid back og uformel indstilling, men for os fremstod den små arrogant og indifferent - nærmest "spørg os om det rør os" - og det var ærgerligt. Det vi går efter ved et sådant besøg er en helhedsoplevelse og ikke bare at være "ude og spise". Det leverede Substans ikke. Ville vi anbefale restauranten? Næppe

Anmeldt af: Christian

 

Lecoq, Aarhus - 
Anbefaling: En klasse op

23. jul. 2016
Anmeldelsestekst: 
Vi var på Lecoq i Århus i går og fik månedens tre retters menu. To super lækre retter, velkomponerede smagsmæssigt og indbydende anrettet og en god dessert. Da vi ikke kunne drikke tre glas, som vinmenuen var på, spurgte vi, om vi kunne få en to-glas vinmenu i stedet for. Selvfølgelig kunne vi det. Det var symptomatisk for betjeningen: opmærksom, venlig og vidende. Vinene til de to retter var ikke standardvine, men karakterfulde og anderledes. De passede fint til hver deres ret. Så alt i alt synes jeg, vores oplevelse svarer til beskrivelsen af "God klasse" - endda med pil op.

Anmeldt af: Per

 

Slinger Bistro, Aarhus - 
Anbefaling: Rigtig bedømmelse

21. jun. 2016
Anmeldelsestekst: 
Mit besøg tog udgangspunkt i 3 forretter da jeg fandt hovedretterne lidt uinteressante - noget man kan få de fleste steder. Jeg startede med kammuslinger med spåner af hvide asparges og en sauce af brunet kærnemælk. Her var der store rå kammuslinger i en ok, lidt intetsigende sauce. Kammuslingerne var gode, men det havde klædt retten hvis de var skåret i lidt mere mundrette tern. Herefter fik jeg ristet foie gras med jordbær i balsamico med sprøde tuilles ("jordbærtærte" som de kaldte det. Fint stegt foie gras (havde den været frosset?) og et meget fint tilbehør med de supervelsmagende jordbær og lidt skarphed fra balsamicoen. Jeg sluttede af med kalvebrisler, men de var ikke helt som jeg håbede. Brisler er min absolutte favorit, så jeg var lidt skuffet over smagen og konsistensen af brislerne. Min konklusion er at der er en god innovation og iderigdom i Slinger Bistro's køkken, men der mangler alligevel noget.

Anmeldt af: Jens

 

Køb White Guide Dagmar Champagne Yvonne Seier Christensen V GASTRO unika White Guide App