Opret dig som Guiding Guest og få gratis adgang til at læse vores anmeldelser og skrive dine egne.

NY PARTNER: Velkommen til Dagmar

NY PARTNER: Velkommen til Dagmar
09. jun. 2017

.
”ÅRETS KØR HJEM-MENU” – SPÆNDENDE NYT SAMARBEJDE
White Guide og Rynkeby er glade for at kunne præsentere et nyt samarbejde, som skal være med til at fremme udbredelsen af gourmetdrikke uden alkohol.

Samarbejdet viser sig i form af en ny pris, der har fået navnet: ”Årets kør hjem-menu”. Prisen uddeles for at anerkende restauranter, der går foran og helhjertet satser på at tilbyde gæsterne en alkoholfri drikkeoplevelse, der lever op til den bedste gourmetmad. Altså en oplevelse der kan stå mål med den, vindrikkende gæster får, når mad og drikke mødes.

DAGMAR – MELLEM HIMMEL OG JORD
Serien Dagmar er en drikkemenu fra Rynkeby med seks forskellige alkoholfrie varianter skabt af nogle af Danmarks ypperste kokke, sommelierer, sensorikere og passionerede udviklere. En kompromisløs og passioneret gastronomisk drikkeoplevelse, der taler til alle sanser.

”Dagmar er det, du ikke er klar over, du manglede i din restaurant. Det er en oplevelse uden kompromiser. Ligesom god vin. Du kan præsentere og snakke om Dagmar, ligesom du gør med vin.”
-Tabita Mortensen, restaurantchef og sommelier, Norsminde Kro.

SMAG TIL ALLE SANSER
Dagmar er ikke noget, som du har smagt før – hun er sin helt egen. De seks varianter i serien er udviklet med det mål at skabe mundfylde og smagsoplevelser, der naturligt komplementerer maden på gourmetrestauranter.

Hver flaske Dagmar er håndlavet af de dygtigste fagfolk og fremstillet på Fyn. Fra et lille 100 liters anlæg håndtappes drikken manuelt af de samme medarbejdere, der har været med til at udvikle serien.

RÅVARER DER GIVER MUNDFORNEMMELSE
Dagmar er lavet af naturlige råvarer, der alle er særligt udvalgt til den enkelte variant. Både sjældne og mere kendte råvarer er på spil i Dagmar for at imødekomme gourmetkøkkenets krav. Ekstrakt af hibiscuste, umodne stikkelsbær og birkesaft er blot nogle af de råvarer, som er med til at give Dagmars forskellige varianter en kontrastfuld og overraskende balance.

De enkelte ingrediensers karakteristika og sammensætningen af dem bruges til at genskabe alkoholens fylde og de øvrige egenskaber, vi kender fra vin. Ligesom med vin arbejder serien med dimensionerne duft, smag, syre, tannin, fylde, krop og intensitet. Rabarberplantens naturlige garvesyre skaber det perfekte modspil til fede fisk, mens birkesaft fungerer godt med krondyr.

Derfor kan Dagmars varianter nydes med et komplet måltid fra appetizer til dessert, eller de forskellige varianter kan bruges til at erstatte enkelte glas i en vinmenu.

DAGMAR SKAL OPLEVES SAMMEN MED MAD
Dagmar-serien skal opleves sammen med mad som erstatning for eller supplement til restaurantens vinmenu. De seks varianter favner gourmetkøkkenet fra det salte til det søde, hvor spændende og usædvanlige smagsoplevelser, giver maden det nødvendige med- og modspil uden brug af alkohol. Ønsket er at skabe overraskende gastronomiske oplevelser, hvor god mad og gode drikke mødes.

DAGMAR – KOMPROMISLØS OG NYSKABENDE
Dagmar har fået sit navn efter Dagmar Andreasen, der var datter af Rynkebys grundlægger Inger Rasmussen. Dagmar havde visionerne og modet til at udvikle Rynkeby fra et lokalt mosteri til en stor national virksomhed.

Dagmar Andreasen var en farverig og kompromisløs foregangskvinde med markante holdninger. Hun var hele livet aktiv på mange fronter som virksomhedsejer, politiker, forfatter og foredragsholder og havde en markant plads i samtiden.

Derfor synes vi, navnet Dagmar passer godt til denne kompromisløse og spændende serie, som kan nyde høj accept blandt alle, der værdsætter høj gastronomisk kvalitet, dansk produktudvikling og gerne vil have et reelt alternativ til vin, saft eller vand med brus.

Læs mere: http://www.dagmar.rynkeby.dk/

 

Mere restaurantnyt

  • PARTNERNYT: Champagne Yvonne Seier Christensen – Les Cinq Filles V

    PARTNERNYT: Champagne Yvonne Seier Christensen – Les Cinq Filles V

    PARTNERNYT: White Guide udgives i samarbejde med en række partnere, som deler vores passion for dansk gastronomi og ønsket om branchens fortsatte positive udvikling. Vi er stolte af at præsentere Champagne Yvonne Seier Christensen – Les Cinq Filles V som partner.

    Hos Champagne Yvonne Seier Christensen – Les Cinq Filles V arbejdes der kun sammen med topproducenter rundt omkring i Champagne, hvilket gør det muligt at have vine fra forskellige terroirs med deres egen personlighed og udtryk.


     

  •  

  • PARTNERNYT: Tari Faroe Seaweed

    PARTNERNYT: Tari Faroe Seaweed

    PARTNERNYT: White Guide udgives i samarbejde med en række partnere, som deler vores passion for dansk gastronomi og ønsket om branchens fortsatte positive udvikling. Vi er stolte af at præsentere Tari Faroe Seaweed som partner.

    TARI – Faroe Seaweed er en færøsk tangvirksomhed med over ti års erfaring indenfor makroalgedyrkning, høstning, videreprocessering og produktudvikling. Søskendeparret Agnes Mols Mortensen og Mortan Mols Mortensen ejer og driver virksomheden, og biologisk bæredygtighed er fundamentet, som de bygger på. TARI har opbygget kompetence indenfor alle led i værdiforøgningskæden, fra de mikroskopiske stadier i tangdyrkningsprocessen og til højkvalitetsprodukter og ingredienser, og produktionsmetoderne udvikles løbende for at opnå den bedste kvalitet. ”Ocean”-produkterne er TARIs højkvalitets madprodukter. De er rene tangprodukter, som tørres ved under 30°C for at bevare så meget som muligt af den oprindelig råvarekvalitet. TARIs nyeste produkt er et tangsalt, og det indeholder egen produktion af færøsk havsalt.

    Læs mere her


     

  • PARTNERNYT: Barfod Vin

    PARTNERNYT: Barfod Vin

    PARTNERNYT: White Guide udgives i samarbejde med en række partnere, som deler vores passion for dansk gastronomi og ønsket om branchens fortsatte positive udvikling. Vi er stolte af at præsentere Barfod Vin som partner.

    BARFOD VIN er unikke nordiske koldklimavine fra Røsnæs, den yderste, solbeskinnede og forblæste udkant af Vestsjælland. Landskabet er dramatisk kuperet randmoræne; et istidslandskab med banker af silt, sand, ler, grus og sten. Virkelig dårlig landbrugsjord. Virkelig godt mikroklima for vindyrkning på de sydvendte skråninger mod Kalundborg Fjord.
    Druerne får nogle tæsk her. Af sol, vind og salt fra havet. Små druer med intens smag som vilde bær. Især i de sandede dele af marken, hvor grønne druer bliver ravgyldent solbrændte, og sødmen varm som honning.


     

  • AALBORG: Fransk bistro er med på moden

    AALBORG: Fransk bistro er med på moden

    .

    Bistro Dejavú

    Ved Stranden 7 D
    9000 Aalborg
    +45 40 30 49 28
    bistrodejavu.dk

    Aalborgs  restaurantscene  har  i  de  senere  år  oplevet  et  sandt  boom,  og  Bistro  Dejavú  er  blandt  de  nyeste  skud  på  stammen  i  det  øvre  mellemniveau.  På  den  franske  bistro  vækkes  genkendelsens  glæde  af  flere  retter,  og  med  smagen  i  højsædet  får  det  klassiske  også  indimellem  et  fint,  moderne  præg.  Vores  første  ret  er  norske  kammuslinger,  der  har  en  vellykket  sprød  overflade  og  karakteristisk  smeltende  blød  midte. 


     

  • PARTNERNYT: Mjødbryggeriet Petersen & Sønner

    PARTNERNYT: Mjødbryggeriet Petersen & Sønner

    PARTNERNYT: White Guide udgives i samarbejde med en række partnere, som deler vores passion for dansk gastronomi og ønsket om branchens fortsatte positive udvikling. Vi er stolte af at præsentere Mjødbryggeriet Petersen & Sønner som partner.

    Mjødbryggeriet Petersen & Sønner er grundlagt af Jørgen og hans to sønner Mikkel og Mads. Bryggeriet er startet med kærlighed som den bærende faktor: Kærlighed til mjød, kærlighed til råvarer af høj kvalitet, og kærlighed til en idéen om en familiedrevet virksomhed, som kan være en platform for at tilbringe tid med de mennesker, som man holder af.


     

  • KØBENHAVN: Amagerkansk nydelsesoase

    KØBENHAVN: Amagerkansk nydelsesoase

    .

    Toto

    Amagerbrogade 145
    2300 København S
    +45 30 48 36 22
    totovinbar.dk

    Der har længe været, og er for så vidt stadigvæk, langt mellem de gode spisesteder på Amager. I februar 2017 blev problemet dog noget mindre, da vin- og spisebaren Toto slog dørene op på Amagerbrogade.


     

  • PARTNERNYT: Festival åbner 10.000 østers på Fanø

    PARTNERNYT: Festival åbner 10.000 østers på Fanø

    Hele Fanø emmer af østers, når Fanø Østersfestival slår dørene op for tredje gang den 14. – 17. oktober 2018. Her dyster topkokke om titlen ’Årets Østerskok’. Alle kan smage med på kokkenes kreationer, gå på østerssafari og blive østerseksperter.


     

  • WHITE GUIDE DANMARK 2019 - LANCERING OG PRISOVERRÆKKELSER

     WHITE GUIDE DANMARK 2019 - LANCERING OG PRISOVERRÆKKELSER

    WHITE GUIDE DANMARK 2019 - TRENDSEMINAR, LANCERING OG PRISOVERRÆKKELSER
    I SOHO, mandag den 19/11-2018

    Sammen med Danmarks gastronomiske elite bydes du velkommen i SOHO af White Guide og vores partnere.


     

  • AALBORG: Gennemført saga om den nordjydske gastronomi

    AALBORG: Gennemført saga om den nordjydske gastronomi

    .

    Tabu

    Vesterå 5
    9000 Aalborg
    +45 88 19 60 58
    ta-bu.dk

    Tabu bygger på fortællingen om nordjydske råvarer og traditioner og spænder over geografiske nedslag fra Kjul via Jerslev og til Skagen. Snacksene starter i Limfjorden med Tabus signaturøstersret.


     

Køb White Guide Dagmar Champagne Yvonne Seier Christensen V GASTRO unika White Guide App